Kuulostaa teeveeshopilta, mutta jos sinulla ei ole käytettävänä tuntikausia aikaa salilla eri laitteissa ja haluat silti näkyviä ja tuntuvia tuloksia, valitse kuulan nostaminen heiluttelun sijaan. Raskas paino työstettynä ilmaan isoilla lihaksilla kuluttaa enemmän energiaa joka ikisellä toistolla.

Testimonial kahvakuula

Kannattaa myös muistaa, että vaikka kilpailuissa pyritään tekemään yhtäjaksoisesti viiden tai 10 minuutin suoritus, niin omaksi ilokseen treenaavan tulosten kannalta sillä ei ole isoa merkitystä vaikka vaihtaisit kättä minuutin välein. Kunto kasvaa joka tapauksessa.

Harjoitella voit missä tahansa missä on pari neliötä tilaa.

Varsinkin naiset haluaisivat, että liikunta laihduttaa. Olen itsekin todistanut, että vaikka sitä ei vaa’alla huomaa, niin näin todella tapahtuu ilman, että siihen kuluu tuntikausia joka viikko. Päinvastoin: tuloksia alkoi syntyä vaikka ajallisesti treenimääräni putosi puoleen.
Alla Julia kertoo omista kokemuksistaan. Klikkaa kuvaa niin näet tekstin suurempana.

 

Testimonial kahvakuula

 

Perusliikkeet kuormittavat vartalon kaikkia lihaksia: heilautus ja työntöliikkeet painottuvat kehon etupuolelle, joskin loppuasento, jossa kuula on työnnetty suoralle kädelle pään yläpuolelle viimeistellään pääasiassa leveiden selkälihasten voimalla. Tempaus puolestaan vahvistaa erityisesti takaosan lihasketjua. Mikään ei treenaa syviä vatsalihaksia yhtä tehokkaasti kuin heilautus raskaalla kuulalla. Muutama eri painoinen kuula siis toimii kokonaisena kuntosalina.

Testimonial kahvakuula

Harjoittelun monipuolisuus syntyy liikkeiden tahtia, sarjojen pituutta ja kuulan painoa vaihtelemalla. Nopeatempoinen harjoitus parantaa kuntoa ja hapenottokykyä, hidas tempo ja raskas paino -yhdistelmä lisää voimaa ja kestävyyttä.

Tekniikkaharjoittelulla pyritään oppimaan voiman tuottaminen jaloista ja miten se siirretään kuulaan, sekä kuulan turvallinen pysäyttäminen pään yläpuolelle loppuasentoon. Hyvä tekniikka™ mahdollistaa painojen turvallisen käytön, nousujohteisen kehityksen ja treenin jatkuvuuden. Raskas paino ja puutteellinen tekniikka on puolestaan poikkeuksetta huono yhdistelmä!

Nostaminen sopii kaikille perusterveille ihmisille, ei kuitenkaan vakavasti nivelongelmaisille tai liikerajoitteisille.

Lainaukset ovat laatimani 10 viikon ohjelman testiryhmäläisiltä.

Klikkaa kuvia niin näet tekstit suurempina.

Ohjelman voit tilata täältä.