Mulla on sulle pari kysymystä:

Tuntuuko susta, että myynti on turhan tahmeaa?
Haluaisitko tietää mistä se johtuu ja mitä asialle pitäisi tehdä?

Entä oletko pohtinut mistä kannattaisi luopua jotta markkinointisi purisi paremmin?

Jos sulla on jo toimintasuunnitelma, voin auttaa sua käytännön jutuissa. Jos sellaista ei ole, ota ihmeessä yhteyttä niin tehdään sulle sellainen!

Pikainen juttutuokio ei maksa mitään.

Sparraus alk. 188,-

Pidemmät projektit alk 1200,-/kk jolloin voidaan vaikka rakentaa sun nettisivuston sisältöä myyvemmäksi, tehdä some-viestintäsuunnittelua ja -toteutusta tai vaikka automatisoida toimintoja (eli digiloikkia)

Kysy lisää

 

”Näemme vahvuutenasi, että pystyt käytännössä sekä luomaan sisältömarkkinointialustan, vastaamaan visuaalisuudesta sekä tekstisisällöstä. Tekstisi ovat oivaltavia ja selvästi loppuun saakka mietittyjä.”

”Monet kiitokset vielä asiantuntevasta esityksestäsi. (Heli Häivälä, Aikakauslehtien liitto)”

”Onpa kattava #periscope koulutus By @evekoivulan @TurunAMK” (Taru Lehtonen, Turun Taideakatemia)

”Todella laadukasta ja mielenkiintoista koulutusta!” (Soile Timonen, Turun Taideakatemia)

”Juttu oli tärkeää asiaa, kuten sinulla aina” (Atso Almila, kapellimestari)

”Upeaa Eveliina! Me köyhänä yhdistyksenä olemme saaneet monta kullanarvoista vinkkiä sinulta. Aikoinaan Oikiksessa meille ei opetettu viestinnästä mitään.” (Ari Ruotsalainen)

”Olo oli hieman epävarma ennen ensimmäistä Periscope-lähetystä… Onneksi Eveliina tuli paikan päälle sparraamaan: saatiin vastauksia kysymyksiin ja kokeiltiin, miten homma toimii käytännössä. Tekemällä oppii juu, mutta paljon oppii myös kysymällä Eveliinalta.” (Minna Latvala, Kela)

”Eve on loistava valmentaja ja motivaattori. Poikkeuksetta aina iloinen ja positiivisella mielellä liikkeellä. Suosittelen varauksetta!!” (Jukka Tuukkanen, Siemens)

”Even kanssa työskentely oli miellyttävää. Hän kykenee luoviin ratkaisuihin ja on kova paiskimaan töitä. Oli hienoa nähdä, miten Eve kykenee tekemään laadukasta verkkomarkkinointia melkein nollabudjetilla.” (Kalle Pyykkönen)

”Eveliina on todella osaava markkinointiammattilainen ja hänellä on hallussa erittäin laaja valikoima markkinointiin liittyviä välineitä. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä.” (Ari Tertsunen, Econocap)

Hyvin suunniteltu ei ole puoliksi tehty mutta tulee varmemmin valmiiksi