Some-strategia -videotyöpaja

Lakkaa haaskaamasta aikaasi somessa ja luo itsellesi strategia. Sen tarkoitus on toimia kuten kilpaurheilijan harjoitusohjelmat toimivat, eli mahdollistaa haluttujen tulosten syntyminen ja menestyksen monistaminen.

Tämän videotyöpajan hinta on alle kympin!

Kurssista sanottua

Annoit miettimisen aihetta mitkä välineet olisivat omalla kohdalla parhaimmat käytettäväksi sekä se strategian luominen. Ja kuinka paljon onkaan näitä eri mahdollisuuksia somessa, kuinka osata hyödyntää ne oikein. Kun tämä some on nyt tätä nykyaikaa, niin itselle on jäänyt vähän etäiseksi muut kanavat paitsi fb. Ja tähän mennessä ollut se strategiattomuus.. eli sitä siis miettimään ja kehittämään. Kiitokset kurssista! Paljon ajattelemisen aihetta sai ja koska fb:n syövereistä osui tämä sinun sivustosi vastaan, niin täytyy käydä tutkailemassa tarkemmin, mitä kaikkea sieltä löytyykään
– Tarja

En ole saanut aikaiseksi edes ajatella, että työsomettelusta voisi saada niskaotteen yksinkertaisesti suunnittelemalla. Alkuunpääseminen tehokkaan työsomettelun kanssa on ollut hankalaa, mutta uskoisin, ettätämän koulutuksen pohjalta se jopa onnistuisi, kiitokset!
– Heli Ruohomäki

Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta, kun osallistuin tällalailla toteutettuun koulutukseen. Kokemus oli sellainen, että varmasti tulen toistekin. Olen sinua kyllä mainostanut monessa yhteydessä, tarjontasi on todella hyvää ja käytännönläheistä nettisivuilla. Kurssin iso oivallus oli, että blogi ja uutiskirje ovat somekanavien kivijalka: ne ensin kuntoon! Ja todella kannattaa miettiä, mitä varten on / tai olisi hyvä olla jossain kanavassa. Asiakasnäkökulmasta ja tavoitteista käsin. Kiitos!
– Minna Halmetoja