sosiaalinen-media-tunnuskuvaViikon Periscope-uutinen oli, että Apple-laitteessa toimivan sovelluksen voi yhdistää nyt suoraan myös tietyn mallisiin GoPro Hero -kameroihin (Silver 4 ja Black 4). Tämä tarjoaa mahdollisuuden muun muassa toimintavideoiden lähettämisen suoraan maailmanlaajuiseen verkkoon, josta varmasti seuraa paljon mielenkiintoisia uusia juttuja.

Haasteena voi tosin olla akkujen kestävyys kun virtaa kuluttaa verkkoyhteyden lisäksi vielä laitteiden keskinäinenkin yhteys. Jos käytät ominaisuutta, muista myös että lähettäminen kuluttaa datapakettia, eli toimit 3G tai 4G -verkossa.

 

Lähettäminen tapahtuu näin:

 

  1. Kytke kameran virta ja verkkoyhteys päälle.
  2. Liitä puhelimesi kameran verkkoon.
  3. Avaa Periscope ja klikkaa uuden ohjelman lähetys -ikonia. Näytöllä olevasta valikosta,Twitter-linnun vierestä pitäisi nyt löytyä videokameraa kuvaava uusi ikoni. Klikkaa se aktiiviseksi, anna lähetyksellesi nimi ja klikkaa lähetä.
  4. Lähetyksen aikana voit siirtää kuvan lähettämisen puhelimen näytön kameraan tuplaklikkaamalla näyttöä. Voit myös klikata näytön yläreunassa olevaa uutta ”lukitus”-painiketta, jotta voit pistää puhelimen huoletta taskuun.
  5. Lähetys tallentuu GoPro Heron muistikortille kuten muutkin sillä tehdyt videot.

Ilmainen Kaikki Periscopesta -opas

Tämä opas on kokoelma tiski.fi -blogissa ilmestyneitä artikkeleita sekä ennen julkaisemattomia lisäohjeita

 

Sisältää: Miksi Periscope
 – Mikä Periscope
 – Periscope yrityskäytössä 7 ideaa (uusi) 
- Videoidut aloitusoppaat 
- Kuinka aloitat käytön – Vältä nämä tyypilliset mokat
 – Usein kysyttyä
 – Lisävarusteet
 (uusi) – Näin saat katsojia 12 vinkkiä
 – 5 Faktaa sydämistä
 – 5 Ilmaista apuvälinettä (uusi) – Osallistuminen ei vaadi älypuhelinta; näin asennat Periscopen tietokoneelle (uusi) – pdf 64 sivua

Klikkaa ja lataa opas

Fill out my online form.

periscope-facebook-live-video-opas

Periscope-pioneeri Eve Koivula auttaa yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä pienen budjetin markkinoinnissa, sekä kouluttaa ja sparraa välineiden käytössä. Lue lisää Periscope-koulutuksista täältä.  
[wpob id="8" text="Klikkaa tästä ja lataa ilmainen Kaikki Periscopesta -opas" style="none"]

 

PS. Muista laittaa artikkeli jakoon oheisista painikkeista!