Naisyrittäjien verkostoitumistapahtumat pk-seudulla

Tervetuloa verkostoitumaan PK-seudun naisyrittäjien kanssa rentoihin ja varsin vapaamuotoisiin ”kokoontumisajoihin”, joita pidetään kerran kuussa torstaisin klo 13. Seuraavat tapaamispäivät ovat:

  • 14.6.
  • 9.8.
  • 13.9.
  • 11.10.
  • 8.11.

Tapaamisten kesto noin 90 min ja paikkoja varaamme noin 15-20 hengelle, jotta kaikki ehtivät vähintäänkin esittäytyä.

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittaudutaan erikseen. Ohjeet saat sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa, kun täytät oheisen lomakkeen. 

Olet tervetullut mukaan vaikka vasta harkitsisit yrittäjyyttä! 

 

Naisyrittäjät koolla huhtikuussa
Helmikuussa ja huhtikuussa kokoonnuttiin Tapiolan Keilahallilla
Seuraavan kerran tavataan torstaina 14.6.2018 klo 13 Matinkylän rannassa Cafe Merenneidossa. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella (HUOM! Jos et tällä kertaa ehdi mukaan, mutta tahdot kutsun seuraavaan tapaamiseen, käy täällä)
Fill out my online form.

HUOM.

Tapahtumissa ei ole pääsymaksua, mutta koska tapaamispaikat sijaitsevat yritysten tiloissa ja tonteilla, olisi vähintäänkin kohteliasta budjetoida joku summa omiin syömisiin/juomisiin. 

Varaathan lomakkeen täyttämiseen jokusen minuutin aikaa ja täytät kaikki kohdat.

Saat kopion kaikista tiedoista myös omaan sähköpostiisi.

Klikkaamalla tästä voit lukea 5 vinkkiä joita itse ajattelin noudattaa näissä tapahtumissa.

En käytä näitä tietoja yritykseni suoramarkkinoinnissa, vaan ainoastaan verkostoitujien yhteydenpitoon. Viikottaisen uutiskirjeeni voit halutessasi tilata erikseen täältä.

Jokaisessa viestissä on linkki josta voit poistaa itsesi listalta (käytän lähettämiseen MailChimp-ohjelmaa). Olen yleensä välittänyt paikalla olleiden tiedot muille osallistujille, mutta sitä ei tehdä ilman omaa suostumustasi.