Tilatessasi sivuiltani mitä tahansa oppaita saat automaattisesti sähköpostiisi myös tiistaisin ilmestyvän Tiskivuoro-verkkojulkaisun. Tilauksesta pääsee koska tahansa eroon parilla klikkauksella eikä se maksa sinulle mitään!

”Tiskivuoro on todella kiva tiistain piristys. Kirjoitustyyli on tosi kohdillaan, ihanan omannäköinen ja kursailematon. Peukku sille, tulee hyvä fiilis lukiessa!”

”Luen Tiskivuoroa, koska siitä saan hyvän yleiskuvan, miten somekanavat kehittyvät ja kehittävät itseään.”

”Uutiskirjeessä sisältö ratkaisee. Tiskivuoro-uutiskirjeet on niin kivoja ja niillä on oikeaa lisäarvoa, että säästän jopa myöhemmäksi jos en sillä hetkellä ehdi lukea.”

”Musta on ollut mukava lukea näitä lähettämiäsi posteja, kaikki aiheet ei välttämättä kiinnosta tai kosketa, mutta kun teksti on hyvin kirjoitettu niin sisällöllisesti kuin teknisesti (suomen kieli), niin odotan innolla aina postejasi. Harvat ”mainospostit” luen heti kun ne kun ne kilahtaa inboxiin, mutta sinun kyllä luen.”

8 askelta strategiseen Instagrammailuun + 52 sisältöideaa

[wpob id=”13″ text=”Lataa ideat itsellesi talteen” style=”orange_flat”]

14 tapaa näyttää ja kuulostaa fiksulta somessa jakamalla toisten tekemiä sisältöjä

[wpob id=”11″ text=”Lue ohjeet” style=”orange_flat”]

Toteuta verkkokurssisi vaikka nollabudjetilla -opas

Opas sisältää välinesuosituksia sekä vaiheittaiset ohjeet oman materiaalisi toimittamiseksi verkkokurssilaisten käyttöön

Joko olet optimoinut Facebook-sivusi tuomaan sinulle asiakkaita?

”En keksi mitään postattavaa.” ”Puuttuu ideoita.” ”En tiedä mitä jakaisin.”
Kuulostaako tutulta?

Saat asian kuntoon vartissa - kunhan eka klikkaat tästä!