Tilatessasi sivuiltani mitä tahansa oppaita saat automaattisesti sähköpostiisi myös tiistaisin ilmestyvän Tiskivuoro-verkkojulkaisun. Tilauksesta pääsee koska tahansa eroon parilla klikkauksella eikä se maksa sinulle mitään!

”Tiskivuoro on todella kiva tiistain piristys. Kirjoitustyyli on tosi kohdillaan, ihanan omannäköinen ja kursailematon. Peukku sille, tulee hyvä fiilis lukiessa!”

”Luen Tiskivuoroa, koska siitä saan hyvän yleiskuvan, miten somekanavat kehittyvät ja kehittävät itseään.”

”Uutiskirjeessä sisältö ratkaisee. Tiskivuoro-uutiskirjeet on niin kivoja ja niillä on oikeaa lisäarvoa, että säästän jopa myöhemmäksi jos en sillä hetkellä ehdi lukea.”

”Musta on ollut mukava lukea näitä lähettämiäsi posteja, kaikki aiheet ei välttämättä kiinnosta tai kosketa, mutta kun teksti on hyvin kirjoitettu niin sisällöllisesti kuin teknisesti (suomen kieli), niin odotan innolla aina postejasi. Harvat ”mainospostit” luen heti kun ne kun ne kilahtaa inboxiin, mutta sinun kyllä luen.”

8 askelta strategiseen Instagrammailuun + 52 sisältöideaa

Lataa ideat itsellesi talteen
50% Complete
8 askelta strategiseen insta-näkyvyyteen
...sekä 52 postausideaa

14 tapaa näyttää ja kuulostaa fiksulta somessa jakamalla toisten tekemiä sisältöjä

Lue ohjeet
50% Complete
Kyllä Kiitos!
Haluan ehdottomasti oppia 14 tapaa näyttää ja kuulostaa fiksulta somessa jakamalla toisten tekemiä sisältöjä. Kun täytän tietoni alle ja klikkaan vihreää nappia näen heti infografiikan jossa ne on kerrottu.

Toteuta verkkokurssisi vaikka nollabudjetilla -opas

Opas sisältää välinesuosituksia sekä vaiheittaiset ohjeet oman materiaalisi toimittamiseksi verkkokurssilaisten käyttöön

Joko olet optimoinut Facebook-sivusi tuomaan sinulle asiakkaita?

”En keksi mitään postattavaa.” ”Puuttuu ideoita.” ”En tiedä mitä jakaisin.”
Kuulostaako tutulta?

Saat asian kuntoon vartissa - kunhan eka klikkaat tästä!

311 Shares
Tweet
Share
Share
Pin
Email